نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با تاکید بر عزم مجلس برای مقابله با تبلیغ محصولات غیراستاندارد و آسیب رسان، گفت که در این زمینه طرح مقابله با تیلیغات ماهوارهای تنظیم و در نوبت دستور کار صحن مجلس قرار دارد. عبدالرحمان رستمیان، درباره آخرین وضعیت طرح مقابله با تبلیغات ماهوارهای در مجلس، گفت: “طرح مقابله با تبلیغات ماهوارهای در کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس بررسی شد، در جریان بررسی طرح مذکور مسئولان سازمانهای دارو و غذا، صدا وسیما، پلیس و سایر سازمانهای مربوطه حضور یافته و پیشنهادات خود را ارائه کردند”.
نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: “کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بر مبنای پیشنهادات سازمانهای مذکور و تحقیقات مرکز پژوهش های مجلس، طرح مقابله با تبلیغات ماهواره ای را جمعبندی و نهایتا برای بررسی و تصئویب به صحن ارسال کرده است”.
وی با اشاره به جزئیات موادی از طرح مقابله با تبلیغات ماهوارهای، گفت: “در قوانین فعلی تبلیغات، به تبلیغات ماهوارهای اشارهای نشده بود، از این جهت اصلاح قانون در قالب یک طرح لازم و ضروری بود، لذا بر اساس این طرح با محصولات و به ویژه داروهای آسیبرسانی که از سوی نمایندگی محصولات ماهوارهای در ایران به فروش می رسد برخورد خواهد شد”.
رستمیان ضمن اشاره به اینکه داروهایی که از مسیرهای غیرقانونی و گاها زیرزمینی به فروش می رسند حتی در سال گذشته جان دو نفر را گرفت، یادآور شد: “اغراق در اثر داروها نیز موردی دیگر از آسیب های تبلیغات ماهواره ای است که در طرح مذکور جرائمی برای آن در نظر گرفته شده است، تبلیغات داروهای ماهواره ای در شرایطی در حال انجام است که برخی از داروها نه تنها استاندارد وزارت بهداشت را ندارد بلکه جزو داروهای ثبتی نیز نیست”.
این نماینده مردم در مجلس نهم، گفت: “در گذشته تنها با مسدود کردن شماره تماسهای نمایندگی داروهای غیرمجاز تبلیغ شده در ماهواره، مقابله صورت می گرفت اما در طرح جدید جرائم به روز رسانی شد و با تشدید جرائم سعی بر افزایش اثر بازدارندگی شده است، البته علاوه بر دارو محصولات بهداشتی و آرایشی نیز در طرح مقابله با تبلیغات ماهواره ای مورد نظر قرار گرفته است”.
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: “جریمه حبس نیز در طرح مقابله با تبلیغات ماهواره ای در کمیسیون حقوقی و فضایی به عنوان کمیسیون فرعی بررسی شد، هدف رفع حبس و جایگزین کردن جرایمی دیگر بوده است چراکه این از نوع تخلفات عمدی محسوب نمی شود”.
اکبر عبداللهی معاون نظارت و برنامهریزی سازمان غذا و دارو نیز گفته است: “آئین نامهای به مجلس فرستادهایم و در انتظار تصویب آن هستیم تا با تبلیغات ماهوارهای طبق ضوابط برخورد کنیم”.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر