۱۳۹۴ تیر ۱۷, چهارشنبه

سخنگوی وزارت ارشاد: کسانی که به سالن‌های موسیقی می‌آیند از خانواده‌های محترمی هستند

سخنگوی وزارت ارشاد همچنین در واکنش به اظهارات اخیر علم الهدی و سایر مخالفان برگزاری کنسرت‌های موسیقی، گفت که کسانی به سالن‌های موسیقی می‌آیند از خانواده‌های محترمی هستند که تصمیم گرفتند اوقات خود را با تفریحات فرهنگی هنری سپری کنند. نوش‌آبادی مدعی شد: “با استعفای پیروز ارجمند، وزیر هم به نتیجه رسیده بود که دفتر موسیقی باید با مدیریت قوی‌تری اداره شود چراکه چالش‌های این روزهای موسیقی بسیار است، ما امیدواریم در بحث کنسرت‌ها بزرگان با ملایمت بیشتری برخورد کنند و همه به سلیقه‌ی یکدیگر احترام بگذاریم تا کشور به سمت فضای فرهنگی حرکت کند”.

حسین نوش‌آبادی “سخنگوی وزارت ارشاد”، درباره استعفای پیروز ارجمند از مدیریت دفتر موسیقی ادعا کرد: “به‌طور کلی استعفا امری طبیعی‌ست و این رفت و آمدها معمولا اتفاق می‌افتد، یک مدیر زمانی کار خودش را شروع می‌کند ولی پس از مدتی به این جمع‌بندی می‌رسد که شاید حضورش در آن جایگاه ضروری نباشد یا نتواند در آن جایگاه به خوبی نقش ایفا کند”.
او ادامه داد: من فکر می‌کنم همانطور که خود آقای ارجمند گفتند، ایشان تصمیم برای بازگشت به محافل دانشگاهی داشتند و البته نباید فراموش کرد که همه دفاتر وزارت ارشاد از حساسیت بالایی برخوردار است به خصوص بحث موسیقی که الان درگیر مباحث عملی و نظری متعددی‌ست. درنتیجه دفتر موسیقی همراه با چالش‌های فراوانش، نیاز به مدیری فارغ‌البال و وقف شده برای فعالیت دارد.
نوش‌آبادی همچنین ادعا کرد: “آقای جنتی خوشبختانه بر  تمامی موضوعات و مسائل وزارت، نظارت جامع و کاملی دارند و با استعفای آقای ارجمند موافق کردند و به طور کلی؛ جمع‌بندی‌ها به اینجا رسیده بود که دفتر موسیقی نیاز فردی دارد که قوی‌تر و با فراغت بیشتری به کارها رسیدگی کند مخصوصا اینکه الان موسیقی حساس‌ترین مسئله‌ی ماست و جدا از اینکه در بحث مسائل نظری چالش داریم، مشکلات اجرایی نیز وجود دارد و قطعا این حوزه باید هرچه زودتر تقویت شود”.
سخنگوی ارشاد درباره  انتخاب مدیر بعدی دفتر موسیقی نیز بیان کرد: “فعلا این دفتر با یک سرپرست اداره می‌شود اما با توجه به موقعیت حساس کنونی، تلاش‌ بر این است که به زودی مدیر جدید معرفی شود”.
وی افزود: “ما در بحث موسیقی به شدت دنبال حاکمیت قانون هستیم و امیدواریم بتوانیم به دور از سخت‌گیری‌هایی که گاهی ناشی از برداشت‌های شخصی‌ست، مسائل را پیش ببریم، البته وزارت ارشاد همواره مسائل شرعی را در نظر گرفته و همه‌ی مسائل را تحت نظر داشته است”.
سخنگوی وزارت ارشاد همچنین در واکنش به اظهارات اخیر آقای علم الهدی و سایر مخالفان برگزاری کنسرت‌های موسیقی؛ گفت: “کسانی که به سالن‌های موسیقی می‌آیند؛ خانواده‌های محترمی هستند که تصمیم گرفتند اوقات خود را با تفریحات فرهنگی هنری سپری کنند. همین خانواده‌ها در این شب‌های ماه رمضان به مراسم‌های مذهبی می‌روند، ما هم با موسیقی مبتذل مخالفیم اما معتقدیم که موسیقی می‌تواند سازنده باشد و همواره به این مسئله دقت کردیم که عده‌ای از فضاهای هنری سو استفاده نکنند”.
نوش‌آبادی با بیان اینکه بزرگان ما با ملایمت و ملاطفت رفتار کنند، ادامه داد: “اظهارات بزرگان در مخالفت با موسیقی همواره ناشی از نگرانی آن‌ها بوده و ما به آن احترام می‌گذاریم اما همانطور که پیشتر گفته شد؛ خانواده‌های محترمی به کنسرت می‌آیند که نشان می‌دهد فضایی که ترسیم می‌شود واقع بینانه نیست، ما باید به تمام سلیقه‌ها احترام بگذاریم تا کشور به سمت فضای فرهنگی پیش برود”.
وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا جنتی به مرادخانی “معاون هنری ارشاد” در بحث موسیقی تذکر داده است، توضیح داد: “آقای جنتی همواره در مسائل مختلف وزارت ورود می‌کنند و آنجا که به نظرشان لازم است، تذکر می‌دهند، آقای جنتی به عنوان مدیر ارشد یک سازمان همیشه با استفاده از ابزار تنبیه و تشویق توانستند امور را اداره کنند و مسائل مهم را تذکر دهند”.
او درپایان درباره واگذاری بخشی از مسئولیت‌ها به بنیاد رودکی، بیان کرد: “دولت و وزارت ارشاد معتقد است که الزامی برای در دست گرفتن تمام کارها وجود ندارد و می‌توان بسیاری از مسئولیت‌ها را به بخش‌های دیگر واگذار مرد و بر آن نظارت داشت. بنیاد رودکی نیز به عنوان نهادی غیردولتی زیر نظر وزارت ارشاد فعالیت می‌کند و این مسئله باعث می‌شود تا تمام کارها در دامان ارشاد انباشته نشود اما برای بررسی اینکه آیا چنین اقدامی نتایج مثبتی داشته؛ باید صبر کرد، بدیهی‌ست که اگر این نهاد بتواند موفق اقدام کند، فعالیتش ادامه خواهد داشت”.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر